Kako bismo vam omogućili najbolji korisnički doživljaj i funkcionalnost stranica, ova internetska stranica upotrebljava kolačiće (cookies). Nastavak služenja ovom internetskom stranicom znači da se slažete s upotrebom kolačića.


Više o kolačićima

Zahtjev za distribuciju letaka

Fizičke osobe
Obavijest: Ovaj formular se odnosi samo na fizičke osobe, ako ste pravna osoba pristupite obrascu ovdje.

Molim Upravni odjel za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu / Odsjek za imovinu da mi izda odobrenje za distribuciju letaka

Opisati najavu manifestacije, promocije ...
Ukupna količina komada letaka

Plaćanja

Potvrde o plaćanju priložite u privicima.

Obavijest: Uplatu od 70,00 kuna izvršite na račun IBAN HR9523600001835900006 naslovljen na Grad Pula, Forum 1, 52100 Pula, Hrvatska sa modelom 68 pozivom na broj 5703-OIB i opisom placanja Upravna pristojba.

Priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Sadržaj letka
  2. Dokaz o podmirenju svih dospjelih dugovanja prema Gradu Puli (potvrda Upravnog odjela za financije i opću upravu)
  3. dokaz o uplati administrativne pristojbe u iznosu od 70,00 kuna (gore navedeno)

 

 

IZJAVA 1: Podnositelj zahtjeva predajom ovog zahtjeva izjavljuje pod kaznenom i materijalnom odgovornošću da su podaci koje navodim točni te da sam suglasna/an da nadležni upravni odjel ima pravo provjeravati, obrađivati, čuvati i koristiti navedene podatke u skladu s važećim propisima.

IZJAVA 2: Podnositelj zahtjeva upoznat je s odredbama Zakona o elektroničkoj ispravi (Narodne novine br. 150/05), te predajom ovog zahtjeva izričito izjavljujem da sam suglasan da mi Grad Pula-Pola, sva pismena povodom ovog zahtjeva, dostavlja elektroničkim putem

Privici:

Povuci i ispusti privitke ovdje

Potraži privitak na računalu
Lista privitaka
  • Nema privitaka.